A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15274 Én pont forditva vagyok. Nekem attól áll égnek a hajam, mikor lövök, minden ellenfélnek takarásba vagyok (mindegyik spottolva van, tehát tudom hogy honnan láthatnának) és... Spotted!
Amcsi cirkálókról: igaz hogy alacsony tierben már nagyon rég nem mentem velük (akkor még csak amcsi-japók voltak) és bár a Cleve és a Pensacola is meg van, azokkal se szeretek igazán menni... Mivel nagyon gyenge vagyok torpedózásból, ezért a torpedó nekem annyira nem hiányzik róluk. Viszont! A lőtávjuk épp csak közepes, a célzást ellenben jelentősen megneheziti a nagy pálya iv és a tetű lassú lövedék sebesség. Oké hogy Cleve-vel bármit le lehet égetni, de a lövéseit elég könnyű kifordulni. Az oroszok ebben sokkal jobbak, és nekik még lőtávjuk is van. A Pensacolanak meg még a légvédelme sem olyan kiemelkedő (A Celeve nagyon brutál a maga szintjén). Viszont nekem a St. Luis volt a kedvenc alacsony tierű hajóm. A Phoenix se volt rossz, de én keveseltem rajta az ágyúkat, az Omaha-t viszont megint imádtam. A Cleve-vel főleg akkor játszottam, illetve akkor húztam, amikor még a kapitányi skillek felső határa a 152 mm volt (tehát megnővelt lőtáv + tűzgyorsaság, szemét mód op volt) Most már nagyon nem az. A Pensacola-val azért sem játszom, mert úgy látom hogy a New Orleans még rosszabb lesz (kevesebb cső, szintén középszerű légvédelem) szóval nem motivál semmi arra hogy tovább lépjek usa cirkáló ágon. T6-ig viszont sztem még mindig jók.