A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #15199 Néha nem értem az embereket. Megyek a Bayern-emmel kívül (két bázis is szigetgyűrűben), és a réseken keresztül szedem kifele az ellent, erre egy cirkálónk azt érzi szent küldetésének, hogy egy sziget mögött bujkálva, egy lövés nélkül engem basztasson, hogy a 35 000 tonnás döggel miért nem megyek be foglalni, mert jaj, vesztünk. Továbbá azt sem értem, hogy ha ellenfél megy a Graf Spee-vel, akkor két citadellával és egy részleges salvo-találattal kiiktat. Ha én megyek Graf Spee-vel, akkor overpen, overpen, overpen, ritochet... Puff, detonation a semmiből, good bye, Csaba... Az egyetlen logikus magyarázat számomra, hogy én is a szimulátor-élmény hatása alatt állok - vagy is azt hiszem, még ha tudat alatt is, hogy ténylegesen az történik, amit a játék láttatni enged. Csakhogy ez a játék nem szimulátor, teljesen más történik, mint amit a grafika megmutat. Így pedig tényleg kurva könnyű a wg engine-nek ad hoc segíteni a feleket... Az a szomorú, hogy emiatt viszont mindig elkap az "ez egy rakás, manipulált szar" érzés. Pedig imádom a hajókat és a csata élményét. :( :/