A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15191 Az miért van, hogy a Battle-ra kattintva rögtön kivág a kezdő oldalra, és nem is enged vissza a csata végéig? A klienst is újra inditottam, de semmi. Csak pörög a loading, aztán párszor visszadob, restart után meg csak pörög, nem is tudok vele mit csinálni. Eddig még nem láttam ilyet, most viszont megcsinálta egy Ranked meccs előtt is (amit a csapat nélkülem is megnyert) illetve megvettem az Algerie-t, de az első csatám vele szintén "afk" lesz. Kösz WG. (és a poén hogy pont a Ranked előtti meccs végén kaptam egy "Mennyire vagy elégedett a WoWs-al?" kérdést. Már azért is bosszantó, mert elvesznek a signalok/camo/fogyócikk, és pl a Halloween-es camonak annyira nem örültem, mivel nincs belőle túl sok. De ugye "jó" esetben még kapok is pár reportot amiért afk vagyok, romlik a statisztikám meg elvész a lehetőség hogy haladjak a küldikkel, meg ugye mivel a csata alatt vissza se enged, addig más hajóval se tudok menni.
Egyébként meg lett a Kovács. Már a 76 milis ágyúk is elég röhejesek, de a 3*1 torpedóvető... És igazából szinte mindenben alulmúlja a Tacsit, kivéve talán a lövegek töltési idejében. Viszont lassabb is, hamarabb észre lehet venni, a fegyverzete is gyengébb (még az ágyúk lőtávja is) Viszont ez a Lagúna camo elég dulva.