A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15154 Én tegnap feljöttem 10-re, meg lett az első ligaz, aztán majdnem visszaestem 12-re, szerencsére az utolsó meccsen... de most komolyan! Eleve a dd amivel a leginkább béna vagyok. Direkt a legjobb rejtőzködést választottam, mert tudom hogy Rankeden 80%-ban az nyer, aki spottol. Jah, meg kell az xp, mert még nincs kihúzva a Shira. Kapásból a Mutsu meg se moccan. Oké, elindulok A-ra. Az ellenség is. (thx camp) A meccs végéig kb 20 másodperc volt amig nem spottoltam ellenfelet, akkor is csak azért, mert az egyik dd túl közel jött és be kellett magam füstölni. A másik dd-vel befoglaltuk A-t. Aztán a Farragut ráuszitottam a Gaede-re... és meghalt. De tényleg, ezt most miért? Közben leégettem az ellenfél másik rombolóját, megtorpedóztam a Dánkerket... és ennyi. A csapat közben elhullott. A vége előtt még valamelyik gyökér elkezdte anyázni a Mutsu-t... aki második lett, úgy hogy kb 3-4 perc késéssel kezdte a csatát. És 47k sebzést spottoltam. Ment a report az egész csapatnak és gyorsan kiléptem a játékból, mert a következő tényleg az lett volna, hogy visszaesek 12-re.