banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    TEszt szerón mentem egy kört Gaede-vel, a konvoj kisérős küldiben. Kapásból úgy kezdtük, hogy nem volt cv, mondom ez remek lesz, sokáig fogjuk igy húzni. Persze mindig azok a meccsek jönnek le "simán" amiket az ember már az első percben eltemet. Ráadásul elsőre meg lett az összes másodlagos feladat is, csak néztem mint hal a szatyorban.
    Viszont a hajók fejlesztési ára normál lett, szóval... wtf! Vannak ugyan hatos prém hajók is, de nem az összes, amik meg vannak, azok már úgy is a kikötőmben pihennek normálon is.
    És van ranked. 3 csata (2 Fuso, 1 Warspite) és mindkét Fuso-s High Caliber. A 'spittel volt egy jó kis közelharcom egy Mexicoval. Az én másodlagosaim 86 találatból sebeztek 4380-t, az övé 49-ből 4877-t.

Az utolsó SC-t még valamikor az év elején bontottam, gondoltam most már időszerű lenne ismét kapni egyet. Mivel az RNG nem igazán kedvel, gondoltam kicsit megnövelem az esélyeimet. A harmadik vagy negyedik Try to Luck-ra be is adta... még egy Engine boost modul. Még az elsőt se raktam fel, szóval... asszem maradnak megint a signalos ládák.