banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Megnéztem mind a két hajóval a statomat és kicsit meglepődtem. Azt hittem a Torpitz sokkal jobb lesz, de nem. A sebzés kb ugyan annyi, ennyit a torpedókról. Pedig emlékszem, egyszer szétkaptam egy GK-t full HP-ről, úgy hogy őt még egy Monti és egy Yamato, meg kb három-négy T9-es hajó támogatta. Igaz hogy az összes torpedómra szükség volt, hogy elmerüljön. Ráadásul vegyük hozzá azt is, hogy ugye a Bismarck-ot alapról kellett fejleszteni (kapitányom már volt hozzá, pont a Torpitzét kapta meg) Viszont xp-ben 50%-al jobb a prém tesó. Nem tudom hogy ebbe a camo is bele számit e, vagy base xp-t néz a WoWs stats. Azért azt is tegyük hozzá, hogy amikor kijött a Torpitz, még 4.5 km volt a másodlagosainak a lőtávja és ebben sokáig alul is múlta a tech tré társait. (igazából a buff óta alig mentem vele). Mivel szeretek közelharcolni, viszonylag sokat is használtam a torpedóit. Egyébként a Torpitz global statja a legrosszabb a T8-as hajók között, annak ellenére is hogy a legtöbb csatát vele játszottál. Gyanitom ebben nagyon nagy szerepe van a sok T1 szintű plájernek, aki null skillel megvette és gyakorlatilag csak a csapatlétszámot növelik. A Bismarckhoz most, a Torpitzhez decemberben volt megszerezhető + camo, utóbbi úgy rémlik értékesebb is volt. (+free xp-t is adott). A hydro kiváltására meg van más mód is. (modul + skill + catapult fighter) Én nem bántam meg azt hogy megvettem, sőt! Pár hete én is elgondolkoztam azon, hogy minek megtartani a Bismarckot, de ez olyan mint a WoT-ban a Ferdinand. Meg ha már összegüriztem rá a camot, ha menőzzek vele.