banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Malachit
    Tegnap sikerült összecibálni a klánból 5 főt az új hajós scenre. Olyan 6-7. fordulóra meg is csináltuk 5 csillagosra. Elég vicces szivatások vannak azért benne. Amikre figyelni kell, ha valaki erre hajt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Első hullámot ki kell csapni gyorsan (könnyű feladat) Ha megvan bejön, hogy majd az érkező saját hordozót meg kell védeni és a kikötőbe kísérni a 3. hullám után.
    - 3. hullám végéig egy hajó sem érhet be a zöld biztosági zónába az ellenféltől. Mindent ki kell lőni. Rombolókra figyelni kel, mennek előre mint a golyó!
    - 3. hullám végén, ha volt beharangozott saját anyahajó, akkor kapunk egy 8-as Lexingtont segítségnek. Szivatós, mert 2 helyen is megjelenhet, persze ezek átellenes oldalak, miért ne. A seggébe kap két üldöző cirkálót. Ezeket ki kell fókuszálni, különben leégetik a Lexit és oda a légi fedezet.
    A 3. hullám végén két fele ágazik el a map.
    - Ha nem sikerült a védelmi zóna fenntartása 4. hullám 8-as japán anyahajóval kiegészítve nyit. Ha a Lexit sikerült megvédeni akkor nem annyira nehéz. Ha nem akkor cumisabb. Bónuszként ki lehet lőni a Japó hordozót, de annyira hátul van, hogy nem éri meg és szinte lehetetlennek is tűnik (Max egy romboló direktbe elmegy hátra már az első hullámnál és onnan operál végig)
    - Ha sikerült a védelmi zónát fenntartani és a Lexit is megvédeni, a 4. hullám a 8-as hordozó helyett egy 9-es Izumóval egészül ki (nesze neked 6-os hajókkal daráld le). Ekkor elméletileg a Lexinek már a javítóknál kell pihengetnie. A 4. hullám megjelenésekor még a hordozó üldözőivel lesztek elfoglalva. Azok kilövése után egyből az oldalakra kell fókuszálni, Az Izumót le lehet xarni. Ki kell csapni a 7-es német BB-ket és a cirkálókat az oldalakról, mivel azok a Depotra mennek (Ha nem sikerül, bukta az 5 csillag). Az oldalak rendezése után jöhet a középső 7-es német BB és Cirkáló, véguül az Izumo.
    - Egyéb feltételek az 5 csillaghoz. Legalább 3-an életben kell maradjatok. A Lexinek túl kell élni. A javítóhajóknak túl kell élni. A biztonsági zónát a 3. hullám végéig semmi sem érheti el. A Depónak sértetlennek kell lennie. Asszem az első hullámot a 2. érkezése előtt ki kell csapni.

Én mentem minden féle hajóval, tapasztalatok a következőek voltak:
    - Kamikaze: Rombolónak ideális magas skilles kapitánnyal. Torpedó gyorsítást nem szabad kirakni, a rejtőzés miatt kell a torp. távolság. Gyors újratöltés miatt ideális. Elért sebzésem vele 170 ezer. Rombolók felejtősek vele. Cirkálókra nem túl érdemes torpedózni vele, kikerülik, de szükségből csináltam és azért salvónként 1-et benyaltak így is. Csatahajókra halálos (azok is kerülnek, de eszik a halakat rendesen), Izumóba konkrétan mind a 6 torp belement oldalról és majdnem el is tűnt. 6-os japó romboló jelenleg nincs meg. A többi a törpedó táv hiány miatt nem jó szerintem.
    - Cirkáló: Angol 6-ost és Orosz 6-ost próbáltam. Angol so-so elmegy 60-70k sebzés. Orosz, az is elmegy 70k+ sebzés (csak HE-vel lőj!) Az ideális cirkáló a mapra az Amcsi Clev 6-os, mert jó a légvédelme (arra ajánlott rakni legalább 1 játékosnak), gyorsan lő és univerzális. Klántárs ment vele. Többit nem tudom.
    - Csatahajó: Fusó. 120k+ sebzés. Gyenge kapitányom volt, csak 3-as. Messzire egy rakás xar volt. Közelre salvónként csatahajóba 10k+-ok. Próbáltuk a Bayernt. Nem volt rosz a másodlagosai miatt (rágyúrva). Angol prém, xar volt hagytuk. Amcsi 6-os átlagos, a légvédelem miatt jó volt. A fusón kívül a többivel a Klántársak mentek. Igazán ők tudtak volna jó véleményt mondani róla. kongót még próbáltuk 1 körben, de nem figyeltem.
    - Hordozó: Ideális szerintem a Japán 6-os lenne vadászok nélkül, de nekem csak 4-es van, így az Independence-vel mentem. Full vadász beállással tiszta ég csapattársaknak, csak cseébe semmi sebzésed nem lesz, ami meg nagyon kéne. (lelőttem vele 74 gépet egy körben). Bombázó beállás, ami kell, csak ekkor úgy kell csinálni, hogy nem lehet 2. hordozó a 4. hullámban, hanem Izumó legyen mindenképp. 110K+ sebzés. Ekkor az első hordozó vadászait le kell daráltatnia Clev és a parti légvédelemmel. Utánna már csak móka és kacagás a futam. A 4. hullámnál a Lexi gépei közé be kell szúrni a sajátjaidat, mert különben ledarálják a 7-8-9-es hajók.

Kb ennyi elsőre.