banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Ezért van 250+ bontatlan ládám. Mindig választok, ezt soha nem bizom a véletlenre. Gyakorlatias megfontolásból én mindig signal ládát választok, mivel pénzem van, festést és fogyó eszközt tudok creditért is venni, signalt viszont csak csatából vagy küldiből kapok, ráadásul ugye ezeknek a száma is le van korlátozva, naponta csak egyszer ad acsira signalt. Bontani meg azért nem bontom ki őket, mert:
    1. azért még van elég készletem, nem vagyok megszorulva, viszont hosszú távra tervezek
    2. a téli küldetésben is volt egy olyan feladat, hogy bonts ki x ládát, és köszönhetően annak hogy már akkor is volt 20-30, instant meg is lett

A scenarióról:
    HUNter_Syned néven vagyok elérhető a játékban, ha nem felejtem el, felveszlek titeket, de nyugodtan vegyetek fel ti is és irjatok rám a játékban, ha úgy van.
    Szerintem a komplex scenario-t tartogatják majd a magasabb tierű hajóknak. De az is lehet hogy külön lesz majd nekik. Én se bánnám, de szerintem ezzel meg fogják várni hogy a játékos bázis átlag tierje meghaladjon egy szintet. Egyelőre örüljünk ennek.

A heti scenarióról. Én a javitó hajókat nem próbáltam, ez viszont újabb taktikai mélységet ad a játéknak, hiszen igy van értelme vissza vonulni, viszont ekkor is kellenek emberek akik tartják a frontot. Egyrészt a BB-k lassabban mozognak, nehezebben tudják követni a térkép túl felére spawnoló ellenfelek mozgását. A kikötőből azért van értelme kimenni, mert egyrészt van olyan másodlagos küldetés, hogy semmitsük meg az összes hajót a main force érkezése előtt, ehhez időben le kell kezdeni támadni. Másrészt pl a cv-k elég komoly fenyegetést jelentenek és nem biztos hogy a saját cv rövid időn belül meg tudja oldani a helyzetet. A normál szerón még nem próbáltam a scenario-t, de lentebb van egy csatajelentésem, csak hogy hozzávetőleges képet kapjatok a lehetséges credit/xp hozamról. Ami valószinű önmagában nem éri meg, de a 24 óra prém és a 10 pontos kapitány már olyan jutalom, amiért sztem megéri némi creditet beáldozni.