banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    Na tegnap kipróbáltam ezt új operationt,nekem bejön :) Csapattársak lehetnek a gyenge láncszemek,én t5ös angol cirkálóval mentem, egy körre volt időm. Két dd a második hullámnál elvérzett,a többiek tovább bírták,az utolsó hullám közepére egyedül maradtam,visszavonultam a kikötőbe,szerencsére a két javító hajó feljavított fél hp fölé. aztán sziget takarásból és füstből osztottam az áldást,a végén szerencsére megjött az erősítés. tetszett,hétvégén többet fogom nyüstölni,hatos hajókkal is,fubukit vettem vissza ddnek,a fusot meg bbnek,aztán ezzel el is fogyott a kredit :D

Szóval ami itt számíthat,az az,hogy visszavonulva a javító hajók hatókörébe megjavítanak,lassan,ezért érdemes úgy állni hogy mindkét hajó hatótávjába beleessünk,úgy kicsit gyorsabbnak tűnt

És a parti ütegek elég jól irtják a népet,nem érdemes nagyon kitámadni,mert csak egyedül maradunk és lerohannak

A másodlagos feladat,miszerint hajtsuk végre a küldit úgy hogy egy üteg/hajó se semmisüljön meg úgy gondolom jelenleg impossible kategória :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.09. 14:55:01