A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15054 Igy cirka 125 millió kredittel én is inkább a free xp-re szavaznék. Nekem régi rémálmom egy 20 millás SC. Tegnap vettem egy utolsó lendületet és kipörgettem az összes Hood-os küldit a prém lootboxokért. A nyerési arányomon kivül sztem minden statom borzalmasan romlott. Ez az ára annak, ha az ember BB-vel kénytelen HE-t puttyogtatni és dd-kre meg cirkálókra vadászni. Bár az igazán frusztráló az volt, amikor sorozatban kiszedték előlem a német BB-ket. A Hód egyébként még mindig tetszik, bár az egyik csatában3 alkalommal lőtték el a B tornyom (mindezt 5 percen belül).
Ami a scenariokat illeti, gondolom nem pénz és xp farmolás miatt került be. A kérdés az, hogy a kapható jutalmak sem érik meg a credit ráforditást? A skilles kapitány meg a 24 óra prém annyira nem rossz és utóbbival akár vissza is lehet szerezni az elvesztett pénzt.
Ami a hajókat illeti, biztos lesznek favoritok meg scenario op hajók, de mint az lenti jelentés is bizonyitja, simán lehetsz ötös hajóval is torony magasan top első. A konvoj kisérős küldit is Bogue-val sikerült megcsinálni, pedig azon ugye még manual aim sincsen, csak auto drop. A kérdés inkább az, hogy milyen hamar fog unalmassá válni, miután fix helyre spawnolnak a támadók és előbb-utóbb mindenki betanulja ezeket a helyeket. Mondjuk ha megnézitek, lesz olyan lehetőség a későbbiekben hogy a scenario küldit komplex feladatokkal kombinálják (igen, ez az egyszerű), felteszem ott a jutalom is komolyabb lesz. Egyébként a fentiek miatt minden hajó életképes lesz, max lesznek olyanok amiknek a hatékonysága csak csapatjátékban jön elő. (pl spawn helyre beállva az orosz rövid hatótávolságú torpedók sem lesznek használhatatlanok)