banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    A sima konténer helyett is adhat, csak kisebb az esély rá. Egyébként nekem 3 esett eddig, ebből az első ugye a mindenki álltal megkapott fix volt.. És eddig kb 400 konténerem van, tehát még ha a 3-t is számolom, az nem túl jó arány. Az egyikben nekem is valami useless mod volt, a másikban meg valami nem túl hasznos signal. Az első prém javitót dobott, annak örültem, bár ha belegondolok, igazából az a csatánkénti 22500 credit sem vágna földhöz.

Teszt szerón ma kipróbáltam a Yamato-t. A második csatában az első salvo-ra beadott egy hármas citadellt egy Moskva-ra, 50k sebzés. Pár másodperc múlva oda ért a szakasztársam sorozata is, a Moskva számára a csata kb 1,5 percig tartott. A következő csatában összelőttem vele egy nagy kalibert, kb 150k sebzés kellett hozzá. A Yamato ágyúinak a hangja mellett a töbi hajóé max puttyogtatás. Az az RNG ma is dolgozott, 4 hittel sebeztem valamivel töb mint 2k-t, egy overpennel meg 4k felett. Fuck logic! De ez a Minotaur!! Gyerekek! 2.8 sec töltési idő (gyorsabb mint a Gearing, igaz hogy azon nem volt BFT) és az a 6 seces torony forgás! A Montana meg a Kursfürst pattogott a amatomról, a Minotaur meg az oldalamba vágott egy 9k-s salvo-t. Egy állat az a hajó. Ráadásul kaptam vagy 4 torpedót (egyesével), de rögtön vissza is tolta a fél életem. Normálom tegnap egy láthatatlan Minotaur-ra lőttem 3 salvo-t. Mindegyikbe volt 1 citadell. (asszem Bismarck-al voltam) A légvédelmét nem sikerült kipróbálni, de ha jól emlékszem, egy sima AFT skillel már 99, és akkor még ugye 2 AA modul, signal, BFT... Def AA consumable nincs is rá, mert tök fölösleges, igy is megeszi az összes repcsit.