banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Prém fiókkal, Mihail "Szétfarmolom magam" Kutuzov cirkálóval (bár idén még alig mentem vele), meg azért pár 1 millás küldit is megcsináltam... De pl akciós hajót nem sokat vettem, mert valahogy mindig kifogom, hogy 1-2 héttel az után akciózzák le a hajókat, miután megvettem, aztán meg hónapokig semmi. A modulokat is fél áron szoktam venni, túl sokat a prém fogyó eszközökre se költöttem, bár mostanra a javitást leszámitva a többség (gyógyitás, catapult fighter) elfogyott. A Kutuzov mellett elég sok prém hajóm van, bár a 100M-ból adódik hogy creditet nem nagyon kell farmolnom, inkább a kapitányok miatt megyek velük, meg mert szeretem őket (Texas, Scharnhorst, Tirpitz, Kutuzov, Saipan, szóval főleg az op hajók)

Hogy az amcsi BB-k mennyire papirból vannak... Tegnap a Fiji-t bedobta T9-be. Rajtam kivül csak a cv volt hetes (kösz MM) ráadásul az ellenfél erőnek a fele oda jött, ahol én voltam. Beállok egy sziget mögé, erre kijön elém az Iowa. Egyetlen salvo-val 9,5k sebzést küldtem bele. És ugye ezt ezt kb 7 másodpercenként meg tudom ismételni. Kb 4-5 km-re lehetett tőlem, szóval még célozni se nagyon kellett. Ki is végeztem, igaz hogy rögtön utána kireccsintett a Bismarck.