banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Végre sikerült egy heti küldetést végig teljesiteni. Első csata Rjudzsoval, 87k sebzés, 3 kill, még igy is vesztettünk. Mondjuk a Colo nem adta olcsón magát. De gondoltam ha ezzel igy, akkor egy nyertes csatában simán. Végül azért vesztettünk, mert egyedül maradtam egy Leander meg az ellenséges CV ellen és nem találtam meg az utóbbit, lejárt az idő. A csata elején rengeteget bénáztam, gondoltam ha jobban figyelek, simán meg lesz a 100k sebzés És lőn! Második csata: 119k sebzés, 4 kill. Az ellenségnek egy nagyon ügyes CV-je volt, a végén nem tudtam elkapni, igy nem lett meg a kraken. Utána viszont meg lett a siker böjte. Csak vereség, illetve két győzelem, ebből az egyik... áhhh... hagyjuk is. (mondjuk az utolsónak maradt Graff Spee lehozta egyedül 3 BB ellen, neki legalább beadta) Ez a szegény La Gazoline... Épp a csata elején azon gondolkoztam, annyira szar torpedói vannak, hogy ezzel tényleg csak noobokat lehet megtorpedózni. Erre rögtön ketten horogra is akadtak, a végén viszont beszopatott minket az ellenség utolsónak maradt rombolója. Az egyetlen megmarat kretén ráment, pedig irtuk neki hogy ha túléljük, akkor épp nyerhetünk. Erre bekapott egy torpedót és megmakkant. Nekem meg már nem volt hydrom, sem időm foglalni, életem is kevés volt, igy az idő lejártával az ellenség nyert. Buddy-val is sikerült egy remek csatát mennem, kár hogy botok közé rakott be Nem értem, ha Random csatára megyek, akkor miért az ellenfélhez rakja be a plájereket és miért vagyok a botokkal?
    Volt egy vicces csata is. Nagato-val betett T8-9-es csatába. Persze alapból a szar oldalon kezdtem. Az egyik csapattárs beirta csetre, kiváncsi melyik csapat fog rálemmingelni D-re, aztán persze elveszitjük D-t is meg a csatát is. Fél perc múlva már a háromnegyed csapat megindult D-re, megadva ezzel a választ. Hármunkra jutott összesen hat ellenfél, persze esélyem se volt menekülni egy Bismarck elől, főleg hogy a Fletcher végig spottolt, aztán meg kaptam tőle egy torpedó salvot és gyorsan véget is ért a meccs. Szerencsére a csapat 3/4-e rájött hogy két hajó miatt nem mertek rámenni D-re, de aztán hiába foglalták el a többi pontot is, de mint tudjuk "lemmingrain never win", szóval mi sem nyertünk.