A Wargaming új MMO játéka
-
davidbog #14872 Ki lehet húzni 1000 csata alatt egy tier 10-es hajót. A linkelt illető biztos hogy a premium hajóiról váltott át xp-t majd free xp-vel átugort hajókat, pl az Izumot.
De amúgy is el lehet érni ennyi csata alatt egy tier 10 hajót. Csak premiummal akár egy közepesnél gyengébb játékonak is. Zászlóval, festéssel, premiummal pedig simán.
Nekem 3700 csatám van és 4 ágon mentem végig tier 10-ig, ezen kívül egy ágon 100k xp kell a tier 10-hez, két ágon 8-asnál, egynél 7-es hajóknál tartok. És mindössze fél évig volt premiumom azon kívül amit amit lehetett nyerni.
Havernak meg 2550 csatája van és szintén van Yamatoja és két tier 9-es hajója (igazából csak egy mert az egyiket nem vette meg, mert nem érdekli, de xp és credit megvan rá) meg két tier 8-as. Pedig ő az Izumot ki free xp-zte úgy hogy csak annyi free xp-t váltott amennyi aranya volt az akciókból (mert amúgy meg akkora skót, hogy illusztráció is lehetne) a maradékot azt a laza kb 300000-t összekaparta más hajókkal (a másik 4 ággal amit húzott) meg küldi jutalmakból. Pedig így sokkal több csatába kerül mintha megvette volna az Izumot.
A fejlesztési árak csak elsőre tűnnek magasnak. Eleve győzelemkor simán kaphatsz egy-egy jó csatáért 1400-1600 base xp-t, ha nagyon jó kört mész akkor 2000+ base xp-t is, ha veszítesz a fentiekre akkor is 700-900/1300+ xp-t kapsz. A hétvégi akciókból, ládákból, kampányokból pedig rengeteg +50% xp zászlót és +100% xp festést lehet nyerni. Összességében itt gyorsabban el lehet érni egy-egy magas szintű hajót mint a WoT-ban egy-egy magas szintű harckocsit. A francia cirkálókkal a tier 7-es Algerienél tartok, ami már fullos. Ehhez úgy, hogy xp bónuszokat használtam és volt két nap premiumom mindössze 116 csata kellett. 200 csatán belül már bónuszok nélkül alap accounttal is biztosan meglesz a tier 8-as Charles Martel.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.05.07. 21:06:24