banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Ez ilyen tipikus magyar vonás és tud be annak, hogy hős nemzetünk messze a legfrusztráltabb ezen a bolygón. Ezt valahol szeretnénk levezetni, de sajnos hiába megy nekünk kicsit jobban a játék, ha a mellénk dobott 14 másik játékosnak nem. Ráadásul szintén jó magyar szokás szerint vagy panaszkodni, vagy dicsekedni járunk ide. Egyébként a WoT/WT/AW/stb/stb topicok is tényleg ezzel vannak tele és elhiszem hogy unalmas...én is szivesebben irnék valami másról,, de én is frusztrált vagyok. Dicsekedhetnék én is, de sajnos a képfeltöltés annyira még nem megy. Meg lusta is vagyok. Anno mikor elkezdtem WoT-ozni, felmerült bennem hogy kezdőknek csinálok helping videókat, mert emlékszem és is nagy szükségét éreztem volna ilyesminek. És apám is panaszkodik, hogy idehaza a lyuhtuberek lenézik a T4 alatti meccseket. Mindegy hogy hajóról, repcsiről vagy tankról van szó. De ennyire én se vagyok elhivatott. Meg igazából ma már mindenki "csöves" akar lenni, függetlenül attól hogy ért e ahhoz amiről videót akar késziteni. Én meg nem igazán szeretem a mainstream dolgokat. Kivéve a Tirpitzet! Szólhattatok volna, hogy felbuffolták a másodlagosait, hónapok óta nem játszottam már vele.