banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én a Bismarck-al jártam igy. Baromira megörültem, mikor megláttam a kb 7 km-re full oldalt behajózó Hippert. 8 lövedék, 7 overpen. Erre lehetne mondani hogy oké, ő csak egy cirkáló, meg túl közel voltam. De amikor 19km-ről a Genisenaunak is 3 lövedék, 1 nem ütötte át, kettő meg overpen. A németeknél az AP lőszer az ilyen bolygópusztitó izé? Hogy 10km pen után lép működésbe a gyújtó szerkezet? A másik csatában rámentem szintén egy Bismarckra. Full salvo, 21k sebzés. Meg is örültem, végre valamibe sikerült sebezni, erre 1 másodperccel később visszalő 24k.
    Egyébként erre a polgárpukkasztás dologra visszatérve, én ezt inkább parasztvakitásnak nevezném. Mert az hogy le van irva hogy egy hajó x km-ről spottolódik és ez nagyjából működik is, az oké. De az ágyúkhoz minek van odairva hogy x% gyújtási esély, ha az soha nem annyi? A torpedókhoz miért nincs flooding chance? És a bombázók lőszeréhez? És ha már bombázók, a t9-es amcsi gépek max sebzése 10k felett van. Még a közelében sem sebeztem soha, pedig megnézném hogy egy 1000 fontos (450 kilós) bomba mekkora kárt tesz pl egy rombolóban. Olvastam cikket az angolok próbálkozásairól a német csatahajók ellen. 250 fontos bombákat vittek magukkal, ami még a fedélzeti páncélt se vitte volna át. De azt ne akarják már nekem bemesélni, hogy egy könnyű cirkáló (a rombolóról nem is beszélve) "levesz mellre" egy 450 kilós bombát! Főleg úgy hogy az angol cirkálók oldalát a rombolók 127 milis HE lövedéke átviszi citadellre!És a fedélzetet a bomba vetés irányára még beforgatni sem tudod