A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14758 12 csatát toltam az Emillel, ebből 8(!!!) vereség lett! Tegnap csak vesztes csatából kellett kihúznom a B hull-t úgy, hogy állandóan T7 ellen mentem. Az utolsó csatában egy Scharnhorst rögtön az elején kiszedett egy salvo-val, full utolsó lettem, azt bezzeg megnyertük. Ma ugyan ez folytatódott. 7-es cv-k, általában az első háromban végzek, de ma is az egyetlen győztes csatához kb semmit nem sikerült hozzátennem.
A 12 csatában 11 ellenfelet öltem meg, a sebzésem viszont átlag 32,5k, ami azért T7-es ellenfelek ellen annyira nem rossz. A találati arányom is hozza az átlagom (33%) viszont 4 ellenfelet torpedóval szedtem ki. Ne felejtsük el, igaz hogy csak 2*3 vetőcső, viszont az Emil már 9km-re lövi a torpedót, ami nem csak minden más cirkálót magasan ver ebben a tierben (kivéve ugye a japót) de még a dd-k is megirigyelhetik. A töltési ideje tényleg horror, a 12 sec miközben a többiek ugyan ezzel a kaliberrel ilyen 7 sec alatt töltenek... A páncélja tényleg papir, de ezt az angoloknál már megszokhattuk, kb ezekkel is úgy kell játszani. Nekem konkrétan 1 túlélt csatám van vele, de ki érdekel, ha ez az ára annak hogy t7-ben is benne legyek az első háromban?