A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14756 Én még csak T5-ig jutottam, de sztem igen korrektek a franszia hajók. A Bugavilivel elég volt egyetlen vesztes csata ahhoz hogy fullos legyen. A Jurienhez már három kellett. Kicsit lassan tölt, de nekem bejött. Mondjuk hozzá kell tennem hogy T3 ellen kellett mennem, de igy sem vallott szégyent. A Frianton már van torpedó, 4*3 amivel közelharcban lehet csúnya dolgokat művelni. A 12 seces töltési idő mondjuk elég horror, de ezt lehetne javitani skillel. Ráadásul baromi gyorsak, a Bugát leszámitva ami csak annyira gyors, mint egy fullra pakolt kukás autó. T4-ben még mindig 4*3 torpedó, catapult fighter és szonár. Mondjuk itt van egy elég nagy visszalépés a légvédelem terén, ezt a játékosok is tudják és három meccsből kétszer dupla cv-t rak be, ráadásul előszeretettel ötösöket. Mentem két kört az Emillel is, sajnos a 7-es cv-k ellen nem tud mit tenni és amellett hogy lassan tölt, a lövedékek elég magas pályán szállnak, igy dd-re vadászni is elég necces vele. Meg citadellt lőni is. A pár csata alapján amit mentem vele, azt kell mondanom hogy az AP-t nyugodtan el is lehet felejteni, hacsak nem sniper valaki. Néztem az okozott és az elszenvedett sebzéseket is, a HE sokkal jobban sebez. Jah, és a Dunqerkue! <3