banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Valaki nemrég mondta, hogy azért jönnek előbb a franszihák, mert hogy igy is túl sok a BB. Aha. Ketten voltunk csatahajók és ö5 romboló volt, és ez egy T8-10-es csata volt. Mi a f*szt csináljak a Bismarckal, ami ráadásul még full stock öt romboló ellen? Ja hogy van hydro? Jah, kettő, ami kevesebb mint két percig működik. Raádsául a szigetek között könnyedén elbújnak a kis dd-k. Mentem egyet Iowa-val is. A csata felében sptottolva voltam, mig szintén a csata felében nem láttunk egy ellenséget se. Bizonyára a rombolóink jól végezték a dolgukat. Az Amagi a fronton, a szigetek között kóricált, bele is futott egy torpedo salvoba. Pont azután, hogy lehülyézett engem is meg a másik BB-t is. Igen, mert a szigetek között, a torpedók lővonalában csak az okos játékosok mennek be csatahajóval. Mellesleg a másik BB még repcsit is küldött fel, az sem látott semmit, mondjuk kevésbé hatékony spotter mint egy dd.
    Egyébként ma megint, két csata, két vereség. Mi a f*sz van kérem? Már vége a hétvégének!