A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14638 Dehogynem! :D
Mentem két kört a Fuso-val. Az elsőben 5, a másodikban 4 citadellát lőttem. Vagy forditva. Az elsőt elvesztettük, T7-ben első lettem, majdnem 100k sebzéssel, a másodikban T8, kicsit kevesebb sebzéssel, de az első háromba igy is sikerült bekerülni. Ennek hála meg lett végre a Nagato. Tudom pofátlanság, de rögtön be is vittem a stock hajót Rankedre. Azért a prém fogyót meg a signalokat megkapta. Persze rögtön egy Hiryu-t dobott ellenfélnek, mert a stock BB-k szeretik a japó CV-ket, meg amúgy is, WG MM. (a második csatában a CV is 8-as volt a Fusonál) Szerencsére a Saipanunk értette a dolgát, a torpedóvetők nem értek el. A Scharnhorstunk a csata végén éledt csak fel, szóval kicsit létszámhátrányból indultunk. Az ellenfél Fiji-je rögtön 3 salvo-val inditott, ami szerény 13k életembe került. Azért kemény, hogy a 152 milis majdnem annyit sebez, mint a BB overpen. Csak két toronnyal tudtam rálőni, ráadásul a hajó már tolatott vissza a sziget mögé, szóval félig vakon lőttem. Egy lövedék találta el, Citadell, ammoreccs. Szóval egy majd 34k-s lövéssel indult a Nagato-m pályafutása. Asszem ez kezdésnek nem is rossz. Sajnos én is kaptam 2 cit-et az ellenfél Nagatojától, el is búcsúztam az életem felétől. Végül az alap Nagato-val igy is jó voltam egy második helyre.
Ami az overpeneket illeti, ez sztem az új páncélrendszernek köszönhető. Az oké hogy BB-vel keresztül lövi az ember a papir cirkálókat, de hogy a másik BB-re is folyton ezt adja be, az azért necces. Bár viccesebb, amikor az angol cirkálóról lepattan a 380 milis lövedék.