banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Tegnap Rankedeztem kicsit, 6 csata, 3 vereség, 3 győzelem, felváltva voltam piros meg ződ. Volt egy vicces csata, szokásos alulról indulunk, de mindenki jobbra megy. Két rombolónk volt, az egyiket megkérték hogy menjen má el balra. Mivel nálam alap hogy minden Ranked meccsen balra indul a csapat, ketten befoglaltuk B-t. A csapat "kisebbik" fele persze megint ott várta a sültgalambot A előtt, aztán a csatahajóink felhúzták a nyúlcipőt és elindultak a térkép széle felé. (Gneisenau-val voltam) A romboló aki velem jött, közben hátba támadta az ellenfelet, mondom ha már itt vagyok, segitek neki. Egy Colo és egy Gneisenau jutott rám. meg legalább egy romboló akit akkor még nem láttunk. A Colo megindult felém. Pont szembe fordult, amikor leadtam rá az első salvo-t, Citadell. Szemből! A Gnei menekülni próbált, épp fordulás közben volt, alig volt már élete (3-4k körül) a két elülső toronnyal utána lőttem, de aztán nem is foglalkoztam vele, mert a Colo takarásából ekkor bukkant elő a kb 100 HP-s romboló. Egyszer csak beadja hogy kill, Citadell. mondom fasza, persze alap hogy low HP-n lövök citadellát, de vicces volt hogy am ritkán jön össze, most meg két egymás utáni salvo-ból, egy szemből, egy meg hátulról. Esett egy double kill is, mert a Colo-t kapott 3 torpedót, a dd-t viszont nem tudta kiszedni a másodlagosom, igy kénytelen voltam utána lőni.

Egyébként hogy néha milyen érdekes meccseket produkál a véletlen... rögtön az első csatában (szintén Gnei-el mentem) bedobott egy csomó romboló közé. Még el se kezdődött a meccs, már lebeszélték hogy füstöt húznak a kezdő és a B pont közé. Tökéletesen kivitelezték, aztán a japók kimentek spottolni, de az ellenség is hasonlóan pro lehetett, mert ugyanezt játszották. Ők is és én is repcsivel próbáltunk spottolni, nekik sikerült, mert én a füst mögött mentem, ők meg benne. Végül leradiroztak minket a térképről, pedig a kezdés után meg voltam győződve hogy egy ilyen jó csapatjátékos bandával nem lehet vesziteni. Jah, az előtte leirt csatában meg volt egy afk Atlantánk, még is létszámhátrányból simán hoztuk a meccset.