A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14628 Épp az előbb mentem egy Rankedet Scharnhorsttal. Engem sose érdekel hogy BB-vel vagyok, bemegyek középre és kész. Ezeknek a hajóknak ez a lényege. Ezért vannak torpedóik meg jó másodlagosaik. Kaptam az áldást minden felől, mire fedezékbe értem már a 2/3 életerőm leszedtél. Egy Pensacola próbált sorozni HE-vel. Csak úgy kapásból odaküldtem neki egy sortüzet, mert csak pár pillanatra spottolodott fel... 3 citadell. Az volt a szerencséje hogy a 280-asoknak elég kicsi a max sebzése, de igy búcsúzhatott a fél életétől. A csapat egyébként ismét rettenetes volt. A Gnei a fejébe vette hogy márpedig ő akkor is jobba fog menni kezdésnél, de a sok piros meggyőzte hogy nem kéne. Aztán az egész csapat megint ott toporgott a foglalókör szélén és nézték ahogy a dd befoglalja a pontunkat. A Naga-nak már 3 killje volt, amikor megkpatam a Nagy Kaliber-t.
Próbálkoztam CV-vel is, de olyan csapatokat kaptam hogy sirni tudtam volna tőlük. Mondjuk én is bénáztam, de az első két meccsen el kellett nyomnom az összes reportom, mert tényleg rosszabbak voltak mint a botok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.03.06. 04:47:07