banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Az ember azt hinné hogy a 10 rank környékére azért a játékosok már nagyjából tisztában vannak azzal, hogy és mint megy a dolog... de persze nem. És ilyen csapatok vannak, hogy letesz alulra minket. Megfigyeltem hogy 90%-ban a csapatok a kezdő helytől balra mennek és azt a pontot próbálják foglalni. Valaki be is irja hogy A, erre mindenki elindul B-re. Persze az ellenség is. Beáll a rombolónk foglalni, közben egyedül megyek B felé. Már majdnem meg is van A, amikor megérkezik az ellenfél rombolója és blokkol, aztán a társai resetelnek. Ki is szedik a dd-t, de még ekkor se tudunk befoglalni, mert a csapat háromnegyede a szigetek mögött csinál... nem tudom mit, kikötésre alkalmas helyet keresnek? Közben nyugisan befoglalom B-t, A meg még mindig nem a miénk, holott az egész csapat elvileg arra indult. És olyan csapattársak vannak... a Colo-nk vígan kihajózik egy Nagato mögé. Gyönyörű szép, tiszta célpont, full broadside, 10km, tehát még nagyon célozni sem kell és... a full salvo-t mellé lövi. Mire betölt, a Nagato már át is fordult.

Egyébként jah, célszerű úgy készülni minden csatára, hogy totál idióta csapattal kerülsz össze. Tehát ha vereség is lesz, legalább legyél csapatelső. Ilyenkor nem árt ha van foglalásod, az sokat dob a dolgon.

Pár hete téma volt a BB vs CC. Hát öcsém! Fuso-val 20km-ről három találat a Gneisenau-n, mind a három overpen? Mi? Hogy? Ne már! És akkor elkezdenek noobozni ezek után, ha BB-vel HE-t lövök? Mellesleg mostanában nagyon ritkán szoktam, de ezek a japó ágyúk a lőtávjukat leszámítva nem sokat érnek. Remélem magasabb tierben ez változni fog.