banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Ma találkoztam Rankeden egy gold noobbal. Én se vagyok egy nagy CV-s, de a srác egyenként küldte rám a Saipan vadászait. Utánuk meg jöttek a torpedóvetők. Pechemre mind a két csapatban volt egy atlanta, a mién vagy Def AA-val jött, vagy fullra húzta az AA-t mert majdnem annyi gépet lelőtt, mint én. És beirja nekem, hogy ne menjek rá az ellenfél Atlantájára. Hááát... nekem 4 bombázót megért az, hogy reseteltem. Végül a Saipan túlélte és a légvédelme lelőtte 11 gépemet, de azt hiszem még sokáig nem lesz ilyen könnyű dolgom CV-vel Rankeden. És itt ki is jön ennek a magas szintű prém hajó vásárlásnak a hátránya, mert igy ugye egy teljesen gyökér játékos is bejuthat Rankedre 0 csatával. Jah és mellesleg nem emlitettem múltkor, de a Colo-s srác full stoc hajóval jött be. Szerencsére a második csatában már ellenfél volt, nyertünk is xD
    Aztán meg egy Gneisenau azzal kezdte a csatát, hogy lefelezte a Pensacolank életét. Az oké hogy ilyen fostalicska hajóval én se mertem eddig bemenni Rankedre és eztán is kétszer meggondolom, de attól még nem kéne csapattársra lövöldözni. Szóval... megkezdődött a szezon (most gyorsan 14-ről fel is léptem 13-ra) és már meg is jelentek a gyökerek.