banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Azért van egy előnye is az új skillrendszernek, most már minden US hordozómra meg van a top skill xD Az viszont érdekes, hogy egyes skilleknek milyen irányban változtatták meg az árát. Az hogy a BoS-t feltették t3-ba, mondjuk kicsit erő és ellentmondani látszik annak, hogy orovosolni próbálták a HE spam problémát. Viszont a Demo Exp. már csak 2%-t ad (már legutóbb is csökkentették) illetve itt van ez az Inertia izé... A Fire Prvent felkerült t4-be, viszont már 10%-al csökkenti a gyulladás eséyét. Viszont amin meglepődtem, hogy a PM T5-ből T1-be került. Kérdés hogy mire elég az a 30%. Bár hozzá kell tenni, igazán értelmes T1-es skillt nem is láttam. A PT-nek mennyire van értelme? Mennyire szituáció függő?
    A +1 CF nekem totál feleslegesnek tűnik. Alapból 6 percig van fenn, a legtöbb hajón alapból 3 v 4 van. Ha többet akarod használni, először úgy is lecseréled prémre, a gyorsabb cd miatt, viszont a prém rögtön ad +1 charge-ot is. Akkor már inkább legyen Superintendent.
    Ez az Evasive Maneuver is érdekes. +HP meg csökkentett észlelhetőség a visszatérő gépeknek, viszont -30% sebesség. A +75% HP mennyire kompenzálja a -30% sebességet. Pl ha a raj átrepül egy hadihajó felett, túlélőképesebb lesz a csökkent sebesség ellenére?
    Kicsit röhejes hogy rögtön T1-ben 3 CV skill is helyet kapott. Mondjuk a másik kettőnek még látom is értelmét. Az Adrenalin Rush viszont érdekes lett. Nincs rá irva semmi korlátozás, egy hajó 50% HP-val már 10% töltési időt nyer, ami pl egy BB-nél azért nem kevés. A Jack of is eléggé leértékelődött. Nem csodálom, én még csak nem is gondolkodtam soha rajta, hogy felvegyem 5-ös skillnek annyira nincs értelme. A Torp Acc-t használta valaki régen? Mert úgy látom az egy az egyben megmaradt, én viszont eleve csak az oroszoknál illetve a nagy hatótávolságú japó torpedók esetén gondolkodnék el. Előbbinél azért, mert a 4km-en az a 20% már nem sokat ront (más kérdés hogy gyorsitani mennyire kell őket) utóbbinál meg vannak azok a 20km-es torpedók, amik skillel még mindig 16 viszont 67 csomó lesz a sebességük. Viszont a skillek számát elnézve most sem erőltették meg magukat túlzottan. Ez inkább csak átvariálás volt, semmint tényleges csere.