banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Kezdek kicsit kétségbeesni. Mondjuk a hétvégi mutatványt ma majdnem sikerült megismételnem. Épp most mentem egy csatát szegény Pensacola-val. Berakott T9-be, 3 foglalós Sea of Fortune. Mindenki elment C-re, én egyedül előbb befoglaltm B-t, mint ők 14-en C-t. Az elsők között haltam meg és a végén ötödik lettem. Egy szaros Pensacola-val!
    Előtte Scharnhorst, T8, sima 2 bázisos Shards. Alulról kezdtünk, mindenki el balra le, én törtem át egyedül középen, legyalultam egy Colo-t, aztán közelharcban lenyomtam egy Fuso-t, miközben két dd lőtt még. A Carolinank 3/4 HP-val köröz a kezdőn, mire megkérdem mit csinál, azt mondja floodingja van. Jah mondom bocs, engem csak három hajó lőtt, 5 percen keresztül égtem folyamatosan 2 helyen és meghaltam. Persze a Fuso-t azért lelopta előlem. 140k sebzést összepattintottam, és volt rá 1 killem. Jah, meg elszenvedtem 257 találatot, miközben a másodlagosaim 299 lövést adtak le. Még szerencse hogy én egy kemper köcsög vagyok! Ezt tegnap vágta a fejemhez egy f@szfej, aki legyávázott, mikor Iowa-val nem mentem segiteni neki foglalni egy pontot. Persze ott volt 3 T9-es BB meg a kiséret, ők meg odamentek 2 cirkáló meg egy romboló. Persze amint meglátták az ellenséget, pucoltak ők is, engem ott hagytak volna hogy addig se őket lőjék, és az ilyen semmiérők kempereznek le. Néha én is kedvet kapok ahhoz, amit Jay és Néma Bob csinált! Felkerekdnék és minden ilyen kötsögnek átformálnám kicsit a koponyáját egy szivlapáttal. Aztán ők is reportálgathatnak majd engem.