banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Egyrészt a heti küldi csak dd-vel teljesithető, cv-vel nem, de ezt egyszer már irtam. Másodszor, én is mindig külön szoktam, de nem sok értelme van, mert igy kétszer annyi gépet vesztek, mintha egyszerre küldeném. Tegnap szégyenszemre, 3 perccel a kezdés után kiszedett egy Hiryu, először jött a 2 bombázó, aztán kaptam 2 torpedo salvot és már végem is volt. És még csak nem is a pálya szélén jött a csávó, hanem keresztül a csapatomon. De mit tudsz tenni egy alap Rangerrel, amin van 1 vadász, neki meg van 2-3? Még a 2 vadászos felállással is simán kiröhög, mert az összes rajomat le tudja foglalni és onnantól csak a saját légvédelmem marad. Persze az egyik csapattárs nekiállt okoskodni, hogy mekkora noob vagyok... azért az is felmerült bennem kérdésként, hogy én haltam meg először, ráadásul azon kivül hogy 12 gépet lelőttem, nem csináltam semmit... még is 3 játékos végzett mögöttem és az "okoska" is kb 70 xp-vel kapott többet, pedig ő nem a meccs elején halt meg. Csak azt sajnálom, hogy addigra már elfogyott az összes reportom. (nem mintha érne valamit, de kicsit azért nyugodtabb lettem volna)

Egy gondolat erről a "report" rendszerről. Anno láttam egy vicces képet, volt egy nyilás az ajtón hogy "ide kérjük a reklámot" és a nyilás mögött volt egy papirkosár. Sztem a WG-nél van egy spam mappa vagy mi, amibe a beérkező reportok kerülnek és vagy azonnal, vagy x idő után törlődnek. Esetleg kicsit reálisabb megoldás lenne, ha semmi tényleges funckiójuk nem lenne, csak a vizualitás miatt dobná fel az üziket hogy "feljeletés elküldve" meg hasonlók.