A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14357 A Graf Spee-m a Scharnhorst ágyúi vannak. Ami egyel nagyobb tierű csatahajó. Ha igy nézzük, nem is olyan szar. Mivel nagy kaliberű, ezért magasabb a gyújtási esélye ha HE-t használunk. És ha a Scharnhorst át tudja lőni az Iowa páncélját, akkor ennek is át kell tudnia. Mondjuk én ritkán lövöldözök AP-val, mivel a maghasabb szintűeket nem ütöm át, az alacsonyabb tier ellen meg overpen. Tehát marad a HE. A másodlagosai jók, a légvédelme szintén. A többi némethez képest nagyon jó torpedói vannak. Igaz hogy kicsit lomha, viszont pont ezért a lövegek fordulás közben is célra tudnak tartani. Nekem úgy tűnik, mintha egy kis kompakt Tirpitz lenne. Imádom! Mondjuk mindennel igy vagyok, ami csatahajó érzést kelt bennem. Én teljes mértében elégedett vagyok vele.
Tono: grath a Texas-hoz! Én még csak pár kört mentem az enyémmel, de sztem sokkal jobb mint a New York, igy azt el is adtam. Az amcsiknak am is erős a légvédelmük, de ez egy igazi vadállat. Mivel prém hajó, nagyon jól lehet vele kapitányt is húzni, cserébe alig gyengébb a New Yorknál.