World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
papírhajó, de rudder shift modullal nagyon jól manőverezhető és az incoming fire alert skill is kötelező rá 😊
a fő erőssége a lövegei, pontosak, jó pályaív, jól sebeznek és összesen ugye 10 löveg szokatlan, de hatékony elrendezésben.
az utolsó nagy patch-ben kapott egy kis páncél buff-ot, egy picit javult az esélye.
régi és újabb nem annyira kiemelkedő, de szórakoztató meneteim vele:
jókat egyébként a Zao-ról is hallok, én sajnos a japán cirkáló ágat későn kezdtem csak el (a Myoko jönne, de ARP Myoko-val már egy csomót mentem, így nincs az új hajó vonzása 😊 ). az amerikai 10-es, a Des Moines is nagyon jó, ahogy ellenfélként láttam, de sajnos előtte sem a New Orleans, sem a Baltimore nem kiugró finoman fogalmazva. illetve én a NO-nál tartok, de a Baltimore-t sem látom sokkal jobbnak.
Az xp még egy dolog igazából, mert azt ki lehet grindolni előbb vagy utóbb, és legalább közben fejlődsz is a játékban, kredit összegek már durvábbak sokkal szerintem, persze ha van prémiumod, meg egy jó prém hajód akkor az sem olyan vészes.
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.10. 15:25:28
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viszont elég gyengécskén gyújt, én főleg AP-t használok ahol csak lehet.
Felraktam skillt/modult +AA-hoz, most az sem rossz, 4. modulként concealment - ami jó, mert gyakran sorsol Tier 9,10 hajók közé ahol kevesebb a CV, szóval sokáig rejtve lehet maradni és a lőtáv sem rossz.
Viszont ami utána jön, a Roon az nem annyira tetszik... De a Hindenburg érdekelne, de ezek a brutális kredit és XP árak elriasztanak.. egyszerűen nincs időm annyit játszani, hogy belátható időn meglegyen. Lehet, hogy megragadok itt a Tier 8 tájékán.
Rhonin7: az nem lehet hogy valami időjárási effektbe futottál? Nekem rögtön az első csatában csatahajóval volt nagy öröm, amikor hiába volt 10 km-re belül 4 ellenség, egyikre se tudtam lőni, mert semmit nem láttam. Az ellenséges romboló is kb 4 km-ről spottolódott. Még jó, hogy épp töltötte a torpedót.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
1 !! pontja lett a csapatomnak rajtam meg egy DD-n kívül 4 bázisos térképen egyik csapattárs sem indult báuist foglalni hanem a bázisok mögött össze-vissza lövöldöztek....minket kettőnket pedig szétlőttek a 3. percben.......
komolyan kérdezem EZ MI?????
Talán a kétszázhármasokkal korrektebb móka lesz, de azt megvenni is tkp. minden más gépem melója lesz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
CC : Cleverland , ARP Myoko , sima Myoko
CV : Tier 5-ös jenki van meg 😄
DD : hát az még cska a tier 2es japó van meg XD de tervbe van véve a Bucky is 😄 csak el kéne jutni odáig 😄
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.05.07. 10:07:15
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
CV: Ryjuo
CC: Nürnberg
DD: Clemson, Fubuki (bár mire a vége felé leszek, addigra már Kagero lesz belőle 😄)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
T5 japán hordozó (oly sokat játszom vele, hogy nem jut szembe a neve)
Kamikaze, Fubuki (majd ha átképződött a kapitány), Blyska...
York, Pensacola, Kirov
Hiryu
Fubuki/Kamikaze
Mogami/Königsberg
😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Megvan az aoba is de kumának nagyobb a tűzgyorsasága talán jobb választás
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.05.06. 15:37:13
itt csak leírja, hogy miről szól
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub