banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Az alap Iowa fejlesztett kormánylapáttal is 20 sec alatt tér ki max-ra. Ez rettenetes! Arra gondoltam, hogy C hull-nál majd átrakom rá a gyorsabb oltást/vizbetörés megszüntetést, de... még vacillálok. Egyébként az Iowa-j mi az all? Mert a nothingot már láttam. Ahogy a többi bb-nél, itt is folyamatos overpen és nem sebező átütések, ha sebez is, általában 1000 körül van a sebzés találatonként, ami lássuk be, elég gyatra. Fordulni csatában nem nagyon merek, mert oldalról azonnal kapja a citadell-t. Tüzet egyébként én is viszonylag gyorsan oltok, mert ugye alapból kapitányi skill, használok signalt is illetve Carolina Ranked óta kötelező nálam a prém DCP, Iowa-n is szériatartozék (mivel egy SC-ből bontottam 250-t és minden consumable is tartalmaz 3-t, igy van belőle bőven) Javitásból azért raktam be prémet, hogy gyakrabban tudjam használni, de az esetek többségében sok a 4, mert vagy előbb meghalok, vagy nem sebződök annyit, vagy citadellt kapok, ami nem javitható. A torpedókkal "csak" azért nincs bajom, mert azok egyből elvisznek, mint az ammorack. Nem örülök neki, de ez van. Viszont sokkal több rombolót öltem már, mint cirkálót és sokkal többször égtem, mint süllyedtem.

Tegnapelőtt zsinorban 6 vereséggel inditottam a napot, ebből 5 az Iowa volt, mert kellett volna az xp a C hull-hoz. ha jól emlékszem, az utolsó meccsen Epicenter volt, a pálya nevét nem tudom. Be is mentem a külső körbe és próbáltam a csapattal mozogni, de...
    -a csapat fele a kör külső oldalán került.
    -a csapat fele elhullott, ellenfelet viszont alig vittek magukkal
    -ekkor jutott eszébe a túlélőknek hogy be kéne jönni a körbe, és a "kedves" maradék cirkálók bementek agyaggalambnak, engem meg egyedül hagytak, a hátamban egy ellenséges dd-vel
    -ezek után még ők szóltak meg hogy noob vagyok, mert dd-re vadászok.
    Öt vereség után am is tele volt már a hócipőm a csapattársakkal, volt hogy a 150k sebzéses kört is voltak kedvesek elbukni, szóval jah, kicsit elegem volt már eddigre. (Remélem "kedves ApolloF117 olvasod ezt!)