A Wargaming új MMO játéka
-
messerharcos3 #14234 Abban hogy ekkorát sebez a cirkáló beléd HE vel, benne van szerintem az is, hogy az iowa a legnagyobb felületén nincs páncélozva, mint az all or nothing elrendezésű hajók általában. Ha jól emlékszem, a játékban pedig a lövedék, ha az átütendő lemeznél 5 vagy 6 szor nagyobb kaliberű, akkor automatikusan átüt egy bizonyos szögig. Szegény iowától nem félek túlságosan én sem, most a gneisenaunál járok, találkoztam már párral, a legtöbbször irdatlan nagy sebzéssel nyeli be a salvoim, ha azok betalálnak. Amúgy égni a gneisenau is imád, főleg ha orosz cirkálóval találkozom. Nagy fogyóeszközöket hordok magammal és sokszor zászlót is hogy a javítás hamarabb újratöltsön. Ha meg kigyújtanak és még megtehetem, elkezdek kicsit futni, távolságot tartani, megvárni míg el tudom oltani, és töltöm vissza a hp-m, vannak körök, amikor úgy érzem, nem jön rosszul hogy képes vagyok 5szöri hp visszatöltésre. Az én életem a torpedók keseritik meg jobban, pedig már ráraktam a gyorsabb kormánykitérítést is a hajóra.