A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14231 Én Iowa-val jártam igy. Full oldaba kaptak, hiába veszed észre messziről, a 20 sec-es kitérités miatt esélytelen kifordulni 30 torpedót. Mondjuk én már akkor tudtam hogy gond lesz, mikor láttam hogy "csak" 3 T10-es romboló van az ellenségnél. Mostanáig abban reménykedtem, hogy talán odáig eljutva majd nekem is lesz ilyen szerencsém, de már nem reménykedek. Ez a torpedózás nem az én műfajom. (ha véletlenül néha be is jön, az is többségében közelharci)
Jah, és még egy gondolat a múltkori csatahajó vs cirkáló témához. Tegnap le akartam szorzózni az Iowa-t, hogy végre meg legyen a C test. Öt vereség után feladtam, mellesleg 5 vereségből is meg lett, viszont el is vette a kedvem attól, hogy kipróbáljam milyen az új "külső". Ha jól emlékszem, az utolsó meccsen kerültem össze egy Zao-val. A csapat ugyan távolról próbált segiteni, kellett is mert egy katasztrófa volt. Az egy dolog, hogy valószinű az ellenfél is fényévekkel jobb játékos volt nálam, de... HE-vel fele annyit sebzett, mint én AP-vel. Ez már önmagában felb@szta az agyam, de ugye mellé jön még, hogy neki nem fele a tűzgyorsasága az enyémnek, tehát nagyobb DPM-et produkál mint én. Ráadásul minden salvo kigyújt, vagyis kb 13 másodpercenként égtem. Oké, eloltom, viszont után két helyen gyújt ki és egy percig nem tudok mit kezdeni vele. Persze megkapta az Arsonist meg Just a flesh wound-ot is, szóval igazán nem panaszkodhatott, ráadásul ugyebár az ő csapata nyert. Érdekes módon a prém hajókat egyből sikerült leszorzóznom. Fura hogy pont azokkal a hajókkal nem megy a 3x szorzó. amelyiken még lenne mit fejleszteni. Biztos csak véletlen.