banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    3 csatából kettőben volt Missouri. És direkt figyeltem, más volt a kapitány. Mondjuk gondolom nem ez lesz az általános előfordulási aránya, de azért a "hány év kell kifarmolni 750k free xp-t" rinyálást már akkor is erős túlzásnak éreztem. Nálam mind a kettő bejött a sűrűbe, az elsőre egy teljes salvo-t lőttem, de éppen fordult, egy lövés találta csak el, az is lepattant róla, a másodikba is asszem ilyen 4400 körül sikerült belevágnom. Viszont... az elmúlt három napban egyszer sem sikerült T8 felett nyernem, pedig már csak kettő kéne az 50-hez! Ráadásul az Iowa winrate-je már csak 36%. pedig tegnap végre két mecsen is sikerült sebeznem, nem csak az ellenfelet feedeltem.
    Én is elkezdtem a kampányt, de én már a másodiknál ot elakadtam, hogy Arsonist. Kb 2000 csatával van 5, tehát nem adja be túl sűrűn, a fő probléma az, hogy amit kigyújtok az nem hal meg, amit meg megölök azt nem én égetem le. Erre tegnap mentem egy awesome kört Scharnhorsttal és meg is lett. (leégettem egy Gneisau-t)
    Ami meg a BB vs cirkáló témát illeti... Az alap Fusoval a minap bekerültem a darálóba. 2 T8-as BB és egy fullos Fuso egy New Orleans meg egy Takao közé. Nah most a Takao kapott tőlem 2 salvot, ami 14 találatot jelentett és levette a fél életét. Ez mi? Komolyan két full salvoból nem tudok leszedni egy cirkálót? Aztán a New Orleans is kapott tőlem, kb hasonló eredménnyel. De ezeket legalább eltaláltam. Mert ugye elvileg a Fuso pontos. Ha már lőtávja nincs. De előtte akkora homályokat lőttem, hogy csak pislogtam. Full broadside BB-knek ment mellé az összes lövésem. És végül... a ez ugyan nem cirkáló, de a Scharnhorst 19 km-ről belőtte az Iowa-m oldalát. Ez már nem random, hanem kabbeaf***om!