A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14154 Azért azt tegyük hozzá hogy egy torpedó többet sebez, mint egy citadella lövés. És T9-10-ben az a 10-15 torpedó/romboló elég demoralizáló, amikor BB-ben ülsz és betesz meccsenként 4-5 rombolót. (és ugye akkor a japó cirkálókat még nem emlitettem) És az amcsiknál az a kormánykitérités!
Ma két kört mentem Kamikaze-val. Mind a kettő ugyan az a pálya, ugyanúgy 3 fogklalós és mind a két meccsben 2-2 CV volt. Érdekes hogy ha olyan hajóval megyek, amin van AA, akkor 10-ből kilencszer nem rak be CV-t, a tizedik meccsre is csak egyet és persze (okosan) ő is messze elkerül.
A Kutuzov is magas pályán lő, még is simán belövöm a 18-19 km-re lévő BB-ket. Az más kérdés hogy nekem nem akarnak gyulladni, engem simán leégetnek. Azt is tegyük hozzá hogy egy cirkáló méretre kb a fele egy BB-nek, mig annak a szórása kétszer akkora, a tűzgyorsasága fele/harmada. Sok szerencsét a kilövéshez! Ha nincs veled a random, akkor cseszheted a citadellát. Tegnap mentem pár kört a Kongo-val is. Az első 3 salvo-ból 3 citadella esett. Mondanom sem kell, a Kongoval eltalálni is nehéz valamit, nem hogy citadellt lőni! Fogadni is mernék egy nagyobb összegben, hogy BB-vel több DD killem van mint cirkáló.
Annyival egyébként kiegisziteném az irásod, hogy az oroszoknál a T5-ös Kirov eléggé kilóg a sorból a 180-as ágyúival, amikkel akár még BB-t is át tud lőni AP-vel, baromi jó a lőtávja és az alap hajón még spotter is van hozzá.