banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Pár napig most igy lesz, az új japók miatt. Mondjuk én is kipróbáltam a Mutsukit és bár stock volt, épp csak lemaradtam a Kraken-ről, viszont cserébe megnyertem a csatát. Az alap Nicholas-t is bevittem és bár vesztettünk, első lettem, de tanulságos kört mentem vele. Már a csata elején kaptam egy torpedót, aminek hála a játékidő kb 90%-ban 300 HP alatt flangáltam. Előttem besmoke-olt egy japó aki egy Königgel harcolt. Gondoltam kihasználom a füstöt, mivel a König nem fordult vissza. Épp eloszlott a füst és előttem a második salvo-t, szerencsém volt hogy a másodlagosai nem engem céloztak. A csata végén meg az utolsó megmaradt BB-nk mögött mentem, akihez elég közel került egy Dunqerkue, ő meg nem váltott se irányt, se sebességet, hiába volt torpedó lőtávon kivül, mivel közeledett felém, pont beleszaladt a halacskákba, sajnos igy is túlélte, de figyelembe véve hogy dd-kel nagyon szar vagyok, a 60k sebzés egész kellemes lett.
    Egyébként az után ültem át én is dd-be, hogy a Bayernt két próbálkozásból sem sikerült leszorzózni, mert totál zéró csapatokkal kerültem össze. (az egész csapat elment A-ra, a rombolóink még rögtön az elején meghaltak, aztán meg panaszkodtak a többiek hogy nem mernek foglalni, mert ott van 4 BB meg az összes romboló.) A második csapatom még jobb volt, én indultam középről, még is a cirkálókat megelőzve értem ki a szélre foglalni, kértem segitséget, erre valaki benyomta hogy oké (mögöttem volt még egy BB meg 2 cirkáló) erre elindulnak vissza középre. Mondom oké, egyedül én se akarok meghalni, spuri vissza. Ekkorra már a csapat több mint fele elhullott és egy dd-t voltak képesek kiszedni. gyorsan kicsaptam még egyet, erre az egyik cirkáló visszafordul, kapott egy sorozatot a New Mexico-tól és el is párolgott. Mondom a gyereknek, kicsit későn fordultál vissza öcsisajt, én 5 perccel ez előtt szóltam.

A kampánytól egyébként én sem vagyok hasra esve, de őszintén szólva én erre számitottam. Bár a kredit jutalmak tényleg csak arra valók, hogy a kezdést megkönnyitsék, mert ezekből a 50k credites jutalmakból max a javitásra futja.