A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14069 Én is megvettem, ha már akciós. Az első csata elég konszolidált volt, lévén T5-6-ba rakott. Kicsit késtem a csatából, mert a Beállitásokat nézegettem. 3 foglalós Shards volt a pálya, középre mentem. Szembe kerültem egy Fuso-val. Én szemből mentem, ő full oldalt állt. Az első két salvo körbe szórta, sejtettem hogy probléma lesz a szórással, de ez... Utána viszont 2 salvo, mind a kettő 20k sebzés és mindegyikre adott 1 citadellát. Utána a Furutakával is eljátszottam. " teljesen körbe eső salvo után kapott egy citadellát és csókolom. A CV próbált elmenekülni, ő is az oldalát mutogatta, ő is kapott egy citadellát. Végül ő megúszta. A statisztikám:
-107 lövés
-27 találat
-6 citadella
-87,5k sebzés
-25 elszenvedett találat
-19k sebzés.
A Fuso ellen egyszer kissé szögeltem (épp fordultam) és a teljes salvo lepattant rólam. Amikor meghaltam, pont oldalt álltam a Furutaka-nak aki oldalba is vert, de nem vett le sokat. Nekem a következő problémáim akadtak. A szórás borzalmas, hiába van jó lőtávja, ha semmit nem találok el. Ezen viszont a -7% sem hinném hogy sokat segitene. A CF miatt nem akarnék AA-ra gyúrni, a nagy lőtávú fegyverei úgy is alig sebeznek. Viszont a gyenge páncélzat miatt meg nem tudom, akarok e vele közelharcolni. Még a meccs elején leadtam 2 salvo-t egy Ognevoi-ra is, össz 1 találatot értem el, pedig ő kb 10 km-re volt. Am is kevés másodlagosa van, szóval nem gondolnám hogy erre érdemes lenne gyúrni. Az biztos hogy az AFT-t és a BFT-t felveszem majd neki. Modul szerintem még is csak az ASM lesz, viszont a 14 sec-es kormánykitérést kicsit lassúnak találom. Viszont mivel BB, ezért fontos lenne a DCSM is. Annak viszont örülök hogy alapból Catapult Fighter van rajta, mert elfelejtettem beállitani a csata előtt és a spotter csak még tovább rontott volna a pontosságon. Én egyébként minden hajónál ahol lehetett, vadászt raktam fel két okból. Egyrészt a spotter keveset van csak levegőben, és ráadásul lassan is tölt be, a szórást is megnöveli... a vadász viszont 6 percig van velem, ami igencsak jól jön, ha dd van a közelben, esetleg torpedóra számitok. Magas szinten meg megspórol egy Vigilance skill-t. Arról nem is beszélve hogy megzavarja az ellenséges repülő rajokat.
Viszont ezzel a hajóval is nagyon meg kell választani, merre indulunk, mivel ugye csak frontra van páncélozva, ráadásul hátra nagyon lövöldözni sem tud. Bár ezt még fordulékonysággal talán meg lehet oldani valahogy.