A Wargaming új MMO játéka
-
messerharcos3 #14053 Sziasztok! A német csatahajó ágat húzom, a célom a bismarck begyűjtése, lévén nem akarok prémfiókba fektetni magasabb szintű hajó fenntartásához, és nem hallom kimagaslónak a 10es németet. A bismarckot milyennek mondanátok a saját tierjében, és hogy boldogul magasabb tierben? A fejlesztésről.Befektettem a könig albertbe, ezen kívűl többet nem akarok a játékra költeni, a königet is azért szereztem, mert mégiscsak jobban lehet húzni a kapitányt ha 1 helyett 2szer duplázom le. Halloweenkor összeszedtem 250 duplázó álcafestést, ezeket még a bismarck előtt ki akarom játszani, elsősorban azért hogy a kapitány fejlődjön. (a fejlesztéssel nem rohanok, heti kb 15 kört tudok menni átlag, szóval több éves terv ez). Olyan hajóra akarom viszont rakni a festést amivel élvezetesen játszom le azt a 250 csatát, és emellett jól hozza az xp-t is. A könig, bayern, és a gneisenau jöhet számításba, most a kaisernél vagyok. Melyiket vállasztanátok? mennyivel hoz több kreditet átlagban egy 7es mint egy 5ös? A bayernről azt hallom kissé papír és gyenge a fegyverzete, a gneisenautól pedig a myogis és kongós tapasztalataim miatt félek. 6 ágyúval ritkán talál az ember, 3 torony, nem lehet annyit célozgatni az előző találatok megfigyelése által, emellett hiába gyors, ha minden stézkapja. Bár elég izmosnak tűnik a gneisenau 350-es öve, de a fedélzete milyen, és mire számíthatok? A kapitány skilljeiből eddig megvan a basic surviability, gyorsabb toronyforgás, high alert és super intendent. Vagyis elsősorban a túlélőképesség növelésére mentem és csak nagy javító és nagy repairrel megyek csatahajóval csatába, hogy ezzel is javítsak az állandó gyújtogatáson. Nem tudom merre fejlesszem tovább. A torpedók gyorsabb észlelése megéri? szerintem nem mert a rombolókról úgyis lehet sejteni mikor indítanak, repcsi ellen meg nem lehet védekezni olyan közelről oldja. Vagy nincs igazam? Én ezért inkább a + 20%os másodlagos tűzérség lőtávra mennék, csak az aggaszt, hogy egy csatában mennyire maradnak épek ezek a fegyverek? mennyire szokták szétlőni őket a bismarckon? Az 5. skillpontnál pedig nagyon gondolkozom hogy a manual secondaries legyen-e vagy a jack of all, amivel még gyorsabban olthatnám magam amikor állandóan kigyújtanak. Hajóra modulnak tuti főkaliber modulokat raknék, mert az a legfontosabb. Vélemények?
Utoljára szerkesztette: messerharcos3, 2016.11.22. 18:38:26