banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Mai első (és egyetlen) csatám Bayern-el: 12 T8, 2 T7 meg én. Itt már tudtam hogy ez csak jó meccs lehet. A pálya Trap, alul kezdünk. Mindenki elindul A-ra, az egyik DD felmegy C-re. A-nál az alsó szigetnél mindenki megáll, az egy brit cirkáló be is füstöl, csak egy 8-as BB rohan ki a térkép széle felé, persze mindenki őt lövi. Velem szemben: 2 Bismarck, Carolina, Mogami, meg az aprók. Az ellenfél Carolinája átmegy tolatásba, szépen ki is gyújtjuk. Mivel próbáltam a BB-kre fókuszálni, azok meg szemből jöttek, igy AP-nek semmi értelmét nem láttam. Nem szeretek álló helyből kempelni, BB-vel főleg nem, igy szembe rámentem az ellenségre. Én voltam elöl, szóval mondhatom hogy 6-os hajóval vezettem a támadást. Berohanni persze én se akartam, igy kénytelen voltam én is tolatni. Volt egy perc, amikor olyan focus-t kaptam, hogy folyamatosan kopogtak a lövedékek, kevesebb mint fél Hp-n voltam, de sikerült úgy szögelnem, hogy minden lepattant rólam. A Bismarck-ok, a Carolina, a Mogami... Hogy nem csak kempeltem (6-os hajóval 8-as csatában lehet egyáltalán?) mi sem bizonyitja jobban, mint hogy... a másodlagos tüzérségem 274 lövést adott le, ebből 44 talált ami összesen 850-t sebzett xD Én 74 találatból sebződtem 27k-t, meg ki is gyújtottak és egy torpedó is elkapott, összesen 54,7k sebződést kaptam. Az okozott majdnem 100k (97,5k) mert az utolsó Bismarckra csak egy sorozatom jutott, aztán meg lett az 1000 pontunk. Hozzá kell tennem, az okozott sebzésből 62k égés volt, de hát mi mással érvényesültem volna? És viccen kivül, a legjobb csatáim Bayernnel T8-ban voltak eddig.