banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Mentem már pár jó Ranked kört, de ez... Istenem! Az ellenfél végig fölényben volt, kapásból úgy kezdtük, hogy 1 DD nem csatlakozott be időben. Aztán engem is csúnyán megszórtak, én meg megint szoptam a Carolina lassú lövedékeivel. 1-1 pont volt, viszont folyamatos létszám hátrányban voltunk. Végül ketten maradtunk a másik Carolinával 2 DD ellen. Szerencsére nem tudtak összedolgozni, mi viszont igen. Szépen kiszedtük az egyiket, a másik egy sziget mögött próbált az oldalunkba kerülni. Nekik volt több pontjuk, esélyünk sem volt befoglalni B-t, ha elbújik az utolsó DD, nem találjuk meg és nyernek. 2 perccel a vége előtt kaptam frontra egy teljes torpedó salvo-t, sikerült úgy manővereznem hogy csak 1 érjen el, de igy alig maradt 3k életem. Végül átértem a szigetek között és felspottolódott a DD. A teljes HE salvo-m alig sebzett bele 4,5k-t, viszont kigyulladt és rögtön tűz alá vették a másodlagosok. Egy találat elég is volt, igy meg lett a 2 kill, 100k sebzés, High Caliber, meg a Close Quarter, Dreadnought. És persze akkor jutott eszembe hogy nem raktam fel camo-t, amikor már betett meccsre :D A prém DCP viszont megint jól jött, mivel kétszer kellett javitanom a hátsó tornyot, meg egyszer oltanom. A másik Carolina 4 killel és 101 ponttal végzett előttem. És ezzel el is értem a Rank 12-t. Lehet hogy a Carolina egy fos hajó egyébként, de hogy nagyon kemény Rankeden, az már biztos.