A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13959 Azt hallottam már régről is, hogy a magas szintű japó BB-ket HE-vel kell lőni, mert szeretnek égni. Anno Atlantával egyszer nekem is sikerült leégetnem egy Izumo-t. Olyan viszont velem is sokszor előfordult, hogy a kis szar DD-k, akiknek elvileg 10% alatt van a gyújtása, első lövésre, majd a javitás lejárta után ismét elsőre kigyújtottak. Négy helyen sztem még én se égtem, vagy nem sokszor, de a 3 elég gyakori. (itt jegyezném meg, már értem miért mindenki Blade-el megy az eventre. Ha végig várom a 3 égést, akkor is alig megy le az életem, amit ugye én is háromszor visszatölthetek. Ráadásul gyors vagyok, a torpedók sokat sebeznek, van smoke... Én tegnapelőttig szinte csak Jackallal mentem. Hiába, nekem a BB áll legközelebb a stilusomhoz)
Én is reflexből a Tirpitzhez hasonlitanám, de... a Gneisenaunak van a legkevesebb ágyúja a BB-k között, egyel kevesebb vetőcsöve van. Én még csak tesztszerón mentem vele kb 2 kört, saját tapasztalatom nincs sok, mivel rögtön ugrottam is a Bismarck-ra. Mindenesetre nem rémlik, hogy bármi kiemelkedő lenne benne. A Tirpitznél is olyan ritkán használom a torpedót... (igaz hogy akkor viszont nagyon jól jön, hiszen nélküle aligha eszi meg az ember 5v1-be a nagyon nagy tesót, még igy is szükség volt minden halacskára) hogy azzal nem igazán lehet számolni Főleg mivel sokan tudják is hogy van és épp ezért igyekeznek messzire elkerülni... de legalább is 6 km-en kivül maradni.