banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Nem kell félni, meg is kapják majd azt a nerfet. Addig érdemes húzni. Most egy kicsit én is bánom, hogy anno nem a japó ágon kezdtem el fejleszteni a csatahajókat, mert a páncélzatok átdolgozásával a Kongo legalább is rettenetes lett.

Nekem tetszett a Nassau is, igaz hogy csak annyit mentem vele, hogy meg legyen a Kaiser. Most a Bayernnél tartok, de teszt szerón t10-ig kipróbáltam az összeset, igazából nekem egyedül a Gneisenau nem jött át, az a 6 löveg elég vérszegény.
    Valaki emlitette a nagy szórását. Szerintem ennek az az oka, hogy tornyonként csak 2 ágyú van rajta, és azok is elég távol egymástól, igy tényleg nagyon szétszórja lövedékeket. Anno ez volt a problémám a japókkal is. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy amcsi 3 ágyús tornyokkal is gyakran megesik, hogy csak 1 lövedék talál. Viszont a másodlagosai 7.6 km-re elvisznek, ami azért már nem szar. A lőtávja átlagos, a légvédelme egész jó, fordulékony és nehezebb észlelni mint a többi BB-t. Még esetleg a torpedóvédelmét érheti szó, de ez a manőverezőképessége valamennyire kompenzálja. Mondjuk CV-vel ritkán szoktam játszani, és a kikötőben névze a német hajók ugyan nagyobbnak tűnnek a többinél, de amikor repcsiket irányitok, ez valamiért nem tűnik fel. Jah igen, T6 és nincs rajta repcsi, ez azért elég szomorú.