A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13887 Én pl a 250 repair-nek kifejezetten örültem. Magas tierben illetve BB-knél, Rankeden nálam kötelező lesz. Az éjjel mentem egy sima kört Tirpitzel. Rögtön kaptam 3 gyújtást, azonnal el is oltottam. Mire megint kigyújtottak, már kész is volt a köv. repair party. Alig égtem valamit. Igazából nekem most signal, camo meg fogyó eszköz kéne. Dublonom idénre már van elég, 40 milla credit, amiből mondjuk az Iowa majd egy keveset elvisz, de fog még maradni. Meg hát a Tirpitz és a Kutuzov úgy is hozza a pénzt szépen.
Tegnap én is néztem... 12 mission? Mi a rákos fittyfene? Aztán látom hogy a WG lapátolt egy kis szar a pofánkba, mert miért ne!? Aki eddig negyedévente gürizett az ARP hajókért, az most mind eláshatja magát, mert most egyben az összeset meg lehet szerezni. hát kösz szépen! És hogy hogy ez még nem elég, a legtöbb kapitány kap 6 skillpontot is, hogy aki játszott is ARP hajókkal, az most kitéphesse a haját, amiért lesz 2 skilles kapitánya. Én szerencsére elég keveset mentem velük, nem túl képzettek a kapitányaim, jól jön majd az a 6 skill pont. De ez a Sztivün Kemál, mint Iri kapitány.... ezen azóta is szakadok.
Ez a König Albert csak külsőre hasonlit a Nassaura, vagy megint egy az egyben másolták? Mert kezdek kicsit csalódott lenni, amiért a prém hajók fele ilyen parasztvakitás, ráadásul még a teszt szerón sem lehet kipróbálni őket, hogy az ember legalább tudná, mire dobja ki a pénzét.