banner
A Wargaming új MMO játéka
  • PrasCo
    Na igen. A "statpadding" esetemben egyszerűen a német csatahajó-ággal megy. A Campbelltown utolsó küldetését mondjuk a Budyonny-jal csináltam meg, de az a csata is élénken él bennem, miután úgy kezdődött, hogy egy Bayern egyetlen sortűzzel legombolta rólam a HP-m hetven százalékát.
    Ezért is szoktam húzni a számat, amikor olvasom, hogy "nerf HE". Hova? Cirkálóval botlok kettőt, és összehajtogattak és kiraktak, csatahajóval (pláne némettel) pedig még akár egy ordas nagy, huzamosabb verést is el lehet viselni, azzal kb. még akkor is középmezőny, ha a szobafenyő véletlenszerűen elszór vele egy marék HE-t ide-oda. Esetleg akkor kerül alulra, ha gőzhenger van, és nincs ideje odaérni a buliba. Yorck-omat ezzel szemben citadellázzák szemből (ha nem, akkor rendeltetésszerűen elszáll a hajógép), a Caledon-t szintén, de ott ráadásul a kizárólagos AP - az elvárható módon - úgy pattog le a Nassau kábé bármely szögben álló bármely felületéről, mint a dunakavics. Oké, hogy azzal szemben ez jóval inkább egy sziget-, és füst-ölelgető pszeudo-romboló, nem is ezzel van a gond, de tény, hogy egy megszorítás az alkalmazásban. Nyilván jót menni cirkálóval is lehet odafigyeléssel valamint szerencsés helyzettel és pályával, de a csatahajó "hülyebiztosabb", a romboló pedig komolyabb carry-potenciállal bír. A minap a Mahan-nel már torpedót sem pazaroltam cirkálókra, mert az AP megette őket reggelire.
    Mindamellett a Cleveland-del is van olyan érzésem, hogy a néhai félisten-státuszból az érme már-már a fonákjára fordult.
    ...na jó, a Mogami még mindig elég tökös cucc a 155-ösökkel, de továbbra is úgy tapasztalom, hogy a csatahajó most az "easy" nehézségi fokozat. Nekem legalábbis.