banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Jó hát, aki profi a rombolókkal, az sokkal nagyobb százalékban talál célba. Aki jó játékos, annél kevesebb a szerencse faktor. Ez igaz. De én igazából nem jöttem bele, hogy kell jól rombolóval menni, és mégis sikerült.(nem mondom hogy béna vagyok, de vannak sokkal jobbak nálam. De sokkal rosszabbak is, a csúcs, akik a szigeteket torpedózzák. Vagy egymást) De a probléma az, az ellenfél se látott engem, mivel én se láttam őt. Ki lőttem a torpedót, abba az irányba, amerre sejtettem hogy jönni fog, arra jött, és mivel nem látott, és nem látta a torpedómat se, egyenesen belement. És egy találattal nagyon sok sebzést csináltam.

Szóval az baj, hogy csatahajóval, hordozóval mondjuk nem hagyatkozhatok ennyire a véletlenre és szerencsére, és hiába gürcölök sokat, akkor se ad túl sok XP-t és creditet. Ez velük szemben nem fair. Csak annyit mondok: 4-es szintű rombolóhoz kettő! illetve hat csata kellet hogy kimaxoljam. Kettő...hihetetlen.
    Cirkálóknál, vagy 16. Csatahajónál vagy 8, hordozónál is 10 körül. Igaz ezeknél biztos több Xp-be kerül minden, de azért ez durva arány.