A Wargaming új MMO játéka
-
Prof William #13746 Az Atagoval ma hatalmas csata volt. Kezdésnek kilőttem egy Hatsuharut majd tűzpárbajban ide oda manőverezve+topedózva kilőttem 2 már sérült cirkálót. És még megvolt a az életem 80%-
Ez után egy sziget takarása miatt kb 3-4 kilométerre találtam magamat egy majdnem full HP-s Iowa-tól. Még rám is írt hogy akkor most kihív párbajra. :) Szóval amint kibukkantunk a sziget csücske ment az áldás. A tenger istenei nagyon szerethettek mert az első sortűzből csak 2 lövedék talált be igaz ebből az egyik citadell volt szóval maradt vagy 20% életerőm.
Ezt követően a sportszerűség jegyében 3 kilométerről mind a 6 torpedómat beleküldtem az Iowa oldalába ami el is süllyedt. :) Persze én voltam csíter. :)
Négy hajó kilövése után viszont már csak 3-an voltunk 8! hajó ellen vagyis a többieknek egy hajót sem sikerült kilőniük. Eztután hamar érvényesült a túlerő és egy Tripitz-től bekapott full salvo végül a tenger fenekére küldött.
Remek csata volt, ami még jobb lett volna ha nyerünk. :) De ez nem rajtam múlott.