A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13728 Azért a magas röppálya sokszor előny, hiszen takarásban lévő ellenfeleket is lehet lőni. Az alacsony röppályának egyedül közelharcban lenne értelme, de ott a a másik lövedéknek sincs olyan nagy repülési ideje hogy zavaró lenne.
Hogy őszinte legyek, a Carolina óta én is féltem a magas tier-ű BB-ktől, mert szegény NC egy kalap fos volt, de most kezdek ráérezni és annak ellenére hogy csak két T8-as BB-m van és velük sincs túl sok csatám, Test Serveren kipróbáltam a német magas tierü hajókat és azt kell mondjam, tapasztalatlanságom ellenére is nagyon jó csatákat mentem. Igaz keveset, tehát ez elvileg betudható szerencsének is.
A Bayernel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Nagyon kiváncsi voltam rá, mivel reménykedtem hogy ez lesz az új Rankedes BB-m, viszont egyrészt az első négy csatám (normál) annyira szar volt szegénnyel, hogy még fejleszteni sem tudtam. Tegnap este betett egy olyan T8-as meccsbe, ahol nyolcan voltunk T6-os hajóval a harmincból, és mint mondtam én full stock voltam. Azzal kezdtem a meccset hogy felemlegettem a WG fejlesztők nem éppen erkölcsös munkát végző felmenőit. Mi a rákot lehet csinálni egy full stock T6-os BB-vel T8-as csatában? Az egyetlen szerencsém az volt, hogy kivételesen nem volt CV. Aztán elkezdődöt a meccs...
Négy foglalós meccs, az első spot egy éppen foglaló dd volt éppen előttem. Csak pár pillanatra tűnt fel, mert rögtön smoke-olt. Csak úgy vaktában leadtam rá egy sorozatot, hátha tudok resetelni, bár a lövés után jöttem rá hogy a körön kivülre lőttem. Ha egy lövedék is talál, legalább sebzek valamit. Aztán becsapódtak a lövedékek, hatalmas csattanás, Ammorack, Dev Strike, First Blood. Nah ez a meccs nem is indul rosszul! A meccs vége felé az ellenfél állt jobban, mivel három pont is az övék volt és szinte folyamatosan 800 pont felett jártak, szinte az utolsó pillanatokban csapkodtuk ki az ellenfeleket, hogy ne legyen meg az 1000. Végül még is sikerült nyerni és a stock Bayern első lett egy T8-as csatában. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy három alkalommal lőttek csak rám, ebből egy sebzett, de az is minimálisat, Én egyébként féltem a német BB-ktől, mivel nekem az a kényszerképzetem hogy a dual löveges torony szórása katasztrofális A tapasztalataim viszont azt mutatják, hogy a BB-k szórásának a csökkentése hatásos volt, már nem csak 1-2 lövedékem talál be salvonként, hanem ált a fele. Sőt! Azt kell mondjam igazából a top tier német BB is kellemes csalódás volt tegnap. Az igaz, hogy szinte kötelező rá a prém DCP és a prém javitás is erősen ajánlott, repcsiből viszont soknak érzem az alap 7-et, szerintem ennyit akkor se használ el az ember, ha folyamatosan felküld egyet és a csata 00:00-ig tart. A német BB-k egyébként nagyon kényelmesek. A kiváló toronyforgásuknak köszönhetően manőverezés közben is könnyen célon lehet tartani őket, és hiába tölt be a GF 25 sec alatt, 2 salvo között is volt időm célokat kijelölni mind a légvédelem, mind a másodlagos ágyúk számára.
Sajnos én is tapasztaltam, hogy BB-vel szopat a random. A cirkálók most a legnagyobb ellenségeim, hiába mutatják az oldalukat, mire oda ér a lövedékem már kifordulják. Valamelyik nap talán Bismarck-al sikerült oldalba vernem egy Pensacola-t. És persze a két overpen alig sebzett bele 2k környékén. Engem ha egy BB eltalál, minimum a fél életem odavész, de sokszor egyetlen sorozattal kiszednek. Ha én vagyok cirkálóban érdekes hogy nekem senki nem lő overpent.
Amit néztem pár napja az a Scharnhorst! Valami iszonyatbrutál szórása van, ez a kb "úgy se találsz el vele semmit" ágyú és nem értettem, hiszen kis kaliberű ágyuk, amiknek épp hogy pontosnak kéne lenni. Aztán megnéztem... 19.9-es lőtáv? Azért ez igy is horrornak tűnt.