A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13713 Amikor elkezdtem a bétát, a cirkálók voltak a kedvenceim. Jó, nyilván főleg az op St. Luise meg a Cleveland voltteritéken illetve nekem az Omaha is nagyon bejött. Aztán a Pensacolna nagy csalódás lett és a BB ágon le is hagytam az amcsi cirkálókat. Tényleg kevés cirkáló van, igazából én is csak Kutuzovval meg Atlantával megyek, az előbbi sztem nagyon op. Fullra kihúzva 93-as légvédelme van, smoke-ol, a 8 km-es torpedó lőtáv még elfogadható, bár én szinte soha nem vettem hasznát. Sajnos én jóval az elméleti gyújtási % alatt vagyok vele, a HE meg alig sebez. Viszont gyors és elég jól fordul is. Amiért szeretem az a nagy lőtáv és a nagy lövedék kezdősebesség. A BB-k és CV-k rémálma, a többi cirkáló viszont viszonylag könnyen ki tud fordulni a lövedékei elől. Szerintem az orosz cirkálókat teljesen fölösleges AA-ra húzni, a Kutuzov kivételével. A Manual AA meg főleg felesleges, mivel normálisan csak a kis kaliberű fegyverei sebeznek. Nekem a Kutuzov 129-t lő 7.2 km-re. ami azért már nem szar. Ezt signal nélkül.
Én mostanában már nem tapasztalom hogy több száz BB állna sorban, bár még mindig nagyobb az arányuk mint régen. A cirkálót egyébként sztem azért választják kevesen, mert mert a csatahajók és a DD-k is megeszik őket, a CA inkább amolyan support a csapatban és részben nálam is ezért szorult háttérbe (A St. L-el még megettem 1v1-be egy Kawa-t vagy S.C.-t, de magasabb tierben ez már nem megy) A jó supporthoz meg ugye csapatjáték kéne.