A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13682 Bevallom, én elsőre azokkal kezdtem és a hétvégén vettem meg a Ranger-t. Igazán nem lehet panaszom rájuk, nekem tetszenek és egész jó csatákat szoktam menni velük, bár CV kapitánynak is inkább átlagos vagyok. Most hogy a Landgley is 3 rajt kapott, egész jónak tűnik. Mondjuk én azóta nem játszottam vele, az utolsó csatámban még csak vadász/torpedóvetője volt, viszont japán CV-ként és alacsony tierű nem CV-ként is találkoztam már vele. Sokat számit a rajonkénti +2 repcsi és szerintem a torpedóvetőknél is előnyösebb a legyező alakban dobott torpedó. Viszont egy ügyes japán kapitány lefoglalja a vadászaidat, amig a többi gépe szépen kiszedi a hajókat. Illetve arra sem árt figyelni, hogy ha sokáig nem tűnik fel egy ellenséges japán raj sem, akkor a pálya szélén próbál meg becserkészni, sokszor láttam már ilyet. Maguk a hordozók viszont szinte mindenben gyengébbek, kivéve a légvédelmet. Lassúak és nehézkesen fordulnak, általában messziről észre lehet venni őket. Mondjuk a japóknál még csak T5-ben tartok, most fejlesztem a Ryu-t. A bombavetők szórása is érdekes. Valamelyik nap manuális célzással bombáztam egy BB-t. A célkör jóval kisebb volt mint a BB maga, ráadásul a hajó állt, a hatból még is csak két bomba találta el. Persze... WG logika. Viszont az Air Szupermacis japán hordozókra már nagyon kell figyelni, mert ahogy néztem, a japán gépek jobbak, ezt próbálják a +2 fős amcsi rajjal kompenzálni. Viszont ugye ez a kapitányi skillel már csak +1, ami lehet hogy nem lesz elég.