banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    "Imádom" ezt az rng-t.
    7 csata, ebből egyszer sikerült nyerni is. Két kört mentem dd-vel, az elsőben egyedül voltam, az ellenfélnél ketten voltak, ráadásul 2 cv oldalanként. Kösz szépen! A másodikban szintén egyel több dd volt a túloldalon, ráadásul a mieinket gyorsan le is darálták, én húztam a legtovább. Kétszer annyit sebeztem mint elsőre és kb fele annyi xp-t kaptam, vagyis jobban megéri foglalni mint sebezni, utóbbira nem nagyon ad semmit.
    Kongo-val lőttem egy álló, oldalát mutató Langley-re. 1 találat, az sem sebzett.
    König: egy oldalát mutató Gneisenau, a teljes salvom köré (elé vagy mögé) esett. A Nürnberget 4 lövésem találta el, mind overpen. Kigyújtottak, benyomtam a javitást, folyamatosan oltotta a tüzet, mert focust kaptam. Lejár a javitás, a Farragut első lövése azonnal kigyújt! És ezt egy csatában :D Köszönöm WG!
    Mentem két kört Furutaka-val. Másodikra betesz T7-be. Épp azon ment a vita hogy a Bismarck mennyire op hajó és hogy 10,5 km-re fel lehet vinni a másodlagos lőtávolságát. Én meg csak röhögtem, mert nekem a fő ágyúim nem visznek el addig. Azért azt szeretném tudni, mit lehet csinálni ezzel a foskazánnal T7-ben. A dd-k messzebb ellőnek mint én és ez a 6 km-es torpedó lőtáv... a Scharnhorst már torpedózott rám, én még mindig csak malmoztam és vártam hogy a halált. Ráadásul egy ARP Kirishima beirta hogy ne pofázzunk annyit. Mellesleg, ő kempelt leghátul, én voltam a frontban a szószólónak meg volt egy first blood-ja. De azért irjunk kevesebbet. (mellesleg mi mást csináljak, ha nem tudok lőni semmire?)