A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13593 A hülye CV-khez: most már tudom milyen érzés Carolinával T10-ben CV-t védeni. Mivel én is meg a CV is a szopó oldalon kezdtünk, mondom neki kezdjen mozogni. Irányba is állok, látom jön az ellenfél légiereje (naná hogy nekik japó, nekünk amcsi) Nagyon nagy mákom volt, hogy ő kapta a fókuszt, 1000 HP maradt benne, nekiáll "köszöngetni" hogy senki nem védte be. Mondom neki öcsisajt, 1. szóltam hogy kezdj mozogni 2. én már az első támadásból 6 gépet lelőttem. És te? A végén én maradtam életben, úgy hogy csak egy Carolina lőtt rám, az is lepattant, tehát nem sebződtem, én viszont:
-lelőttem 18 gépet (a CV 20-nál halt meg)
-1 lövéssel 2 foglalás resetet kaptam 10-es magyar dd-n (az megint mia f@sz???)
-citadella a Carolinának (14 találatból 15 modulsebzés???)
-kigyújtottam a Des Mony-t
Bár nem sebződtem, a 10%-os javitás ojcsóbbitó signállal is 18k-t fizettem javitásra. Amit megint nem igazán értek, mert... oké, lelőtték a kisérő vadászomat. De ha egy elvesztése ennyibe kerül, akkor hogy éri meg CV-vel repcsizni? Vagy a lepattanó lövés megint elvitte a hajó pénztárosát?
Jah! És ezzel a teljesitményemmel lettem negyedik a csatában. Azzal a hajóval amit legjobban utáltam (bár most hogy kezdek belejönni...)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.09.24. 01:28:09